Üdvözlöm a BUGYI VIDEO STUDIO oldalán!

A videós korszak legelején kezdtem foglalkozni a forgatással. Első esküvői videómat még 1988 ban készítettem. Hosszú évtizedek alatt több száz sikeres esküvőt, tudhatok magam mögött. Ez idő alatt nem csak a technika fejlődott óriásit, de jómagam is rengeteg tapasztalatra és rutinra tettem szert. Saját stílust, és saját kamera mozgásokat probáltam kialakítani az esküvői filmezésben. Mint öreg lagziológus elmondhatom, hogy ez a műfaj számomra még mindig nagyon izgalmas, mert maga az esküvő egyedi, és megismételhetetlen. Itt nincsenek beállított jelenetek, sem ismétlési lehetőség. Minden mindig éllesben megy.
Fontosnak tartom, hogy az esküvőn és a lagzin készült videofelvétel évek múlva is hűen tükrözze e csodálatos nap hangulatát. Megtiszteltetést jelent számomra, hogy e jeles napnak részese lehetek, és erről méltó emléket készíthetek. És teszem ezt észrevétlenül, biztosítva ezzel a párok és a vendégek felhőtlen szórakozását.
A filmet memória kártyára Full HD (1920x1080) minőségben rögzítem. Az elkészult munkát exkluzív borítóban, nyomtatott felületű DVD vagy Blu-ray lemezen adom át, általában 2 – 3 hét után. A DVD interaktív menüvel van ellátva, amely harmonizáll a borítóval és a lemezekkel melyek dupla rétegű 8,5 gigásak.
A feldolgozott Full HD anyagot kérésre USB kulcson egyedi fadobozban adom át.
Komplett esküvői DVD ára 350,- € tól. Megegyezés után kryptovalutával is lehet fizetni.© Copyright 2012 www.bugyivideo.sk | Webdizajn - GRANDIOSOFT